Montažni materijal, opšivke i oprema

Vrhunski estetski izgled i završna obrada u prepoznatljivim detaljima opšivanja, je naša odlika. Dugogodišnje iskustvo i reputacija koju ima na tržištu, izdvojila je Frigomex kao jednog od lidera u ovoj oblasti poslovanja. Za investitore čije opredeljenje su vrhunski kvalitet i ekonomičnost izvedenih radova, naša kompanija je pravi izbor.

Prednosti saradnje sa nama ogledaju se u kompletnoj tehničkoj podršci prilikom projektovanja, odabiru najrentabilnijeg i najoptimalnijeg rešenja, do izvođenja u najkraćem roku, vodeći pri tom računa da se zadovolje najviše estetske norme, savremen izgled i funkcionalnost.

Stalno usavršavanje i edukovanje zaposlenih, sopstvena vrhunska oprema i alati, postizanje visoke energetske efikasnosti i smanjeni troškovi eksplatacije objekata, doprinose Da uvek budemo bolji od očekivanja investitora !

Budućnost termoizolacije već je stigla zove se OPTIM-R. Nova generacija vakumske izolacije u nano tehnologiji vrhunski je proizvod kompanije Kingspan. Toplotna provodljivost je prosto neverovatna: λ=0,008 W/m2K, što je skoro pet puta bolje od kamene vune. Povrh svega OPTIM-R je NEZAPALJIV materijal. Oblast primene nalazi u termoizolaciji fasada, podova, izradi ravnih krovova, a u bliskoj budućnosti i u proizvodnji sendvič panela.

Pogledajte prezentaciju